Şefkat tepe 152. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 17 Mayıs 2014



Şefkat tepe 152. Bolum

Şefkat tepe 152. Bölüm Full Hd izle,Şefkat tepe 152. Bölüm Full Hd izle,Şefkat tepe 152. Bölüm Full Hd seyret,Şefkat tepe son bölüm izle,Şefkat tepe 152. Bölüm izle



 Samanyolu ekranların sevilen dizisi Şefkat Tepe tüm hızıyla devam ediyor. Şefkat Tepe 152. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Şefkat Tepe 152. Bölüm Fragmanı izle. Şefkat Tepe 152. bölümde neler yaşanacak? Şefkat Tepe 152. Bölüm Fragmanını 

Şefkat Tepe 152. Bölüm Özeti 

Sungurlar Kudüs Ordusu’nun lideri Farid’i yakalamak için Suriye’de gerçekleştirdikleri operasyonda başarı sağlayamazlar. Farid’e ulaşmak için hiçbir ipucu bulamayan ve üstelik Behram’ı ellerinden kaçıran Sungurlar, büyük bir baskı ve stres içindedir.

 Serdar komutan ise bütün time kızgındır ve timdeki herkesle tek tek görüşür. Ancak Serdar Komutan’ın en çok öfkelendiği konu Aslı’nın sürekli Behram’ın oyunlarına kanmasıdır. Serdar Komutan bu konuda Aslı’yı sert bir şekilde uyarır. 

Bu sırada boş durmayan Farid korkunç bir plan ile Sungurlar’ı tetikçiler aracılığıyla pusuya düşürür. Aslı, Farid tarafından yakalanır.


Labels: , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.