Şefkat tepe 153. Bölüm Tek Parça Full izle 24 Mayıs 2014



Şefkat tepe 153. Bolum

Şefkat tepe 153. Bölüm Tek Parça HD izle,Şefkat tepe 153. Bölüm Tek Parça HD izle,Şefkat tepe 153. Bölüm Tek Parça HD seyret,Şefkat tepe son bölüm izle,Şefkat tepe 153. Bölüm izle



Samanyolu Tv de yayınlanan Şefkat Tepe dizisi bu akşam yine heyecan aksiyon ve kurtarma operasyonuyla geçeceğe benziyor.

 Samanyolu Tv de yayınlanan fragmanından izlediklerimiz vede daha önceki bölümlerden takip ettiğimize göre bu akşam yayınlanacak olan son bölümünde Aslı'nın başı acayip dertdedir.

Elinde Aslıyı bulunduran Bejan Aslıyı canlı canlı mezarın içine gömer.Son nefeslerini yaşayan Aslı kurtulacakmı kurtulmayacakmı tartışmlarına son noktayı koymak üzeredir. 

Muhtemelen Aslı bu kanlı çatışma içerisinde can verecektir. Sungurların ekibinden ayrılma sinyalleri aslının belkide rol icabı dizideki görev süresi bitmiştir. 

Ancak patlayıcı madde içerisinde sarılı olan ve bir aracın içerinde elleri bağlı bulunan Aslının hayat mücadelesine birlikte tanık olacağız. 

Bunu yanı sıra Aslıyı kurtarmak için seferber olan SUngurlar Serdar komutan Şahin ve doktor bu durum karşısında harekete geçmişlerdir.

 Ancak gösterilen fragmanında geç kalmış gibi bir izlenim çıkmaktadır.


Labels: , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.