Şefkat tepe 154. Bölüm Tek Parça Full izle 31 Mayıs 2014



Şefkat tepe 154. Bolum

Şefkat tepe 154. Bölüm Tek Parça HD izle,Şefkat tepe 154. Bölüm Tek Parça HD izle,Şefkat tepe 154. Bölüm Tek Parça HD seyret,Şefkat tepe son bölüm izle,Şefkat tepe 154. Bölüm izle

Şefkat Tepe'nin yeni bölümünde Karanlık Kurul'da neler konuşuldu. Şefkat Tepe'nin izleyicisinin ekrana kilitleyen son bölümü tek parça olarak SefkattepeSon.blogspot.com dan izleyebilirsiniz. Şefkat Milli son bölüm SefkattepeSon bölüm Şefkat Tepe-izle (Şefkat Tepe son bölüm izle) Şefkat Tepe 154. bölüm izle

Şefkat Tepe, STV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Şefkat Tepe yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şefkat Tepe yine gündem belirledi.
Samanyolu Tv'nin Sevilen dizisi Şefkat Tepe 154.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Şefkat Tepe yeni bölüm de bu hafta neler yaşanacak. Şefkat Tepe 154. yeni bölümü ile 31 Mayıs 2014 Cumartesi akşamı Samanyolu Tv'de. İşte Şefkat Tepe 154. Bölüm Fragmanı ve detayları.

Sungurlar Aslı’nın gömülü olduğu yerdeki tabutu açarlar ancak hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar. Bu sırada Kudüs Ordusu sınırda bir El Kaide devleti kurmak için hazırlıklarını sürdürürken, Farid’e bağlı militanlar bölgede büyük gerginliklere devam eder.

 Farid’i ele geçirmek için her şeyi yapan Sungurlar’ın eline çok önemli bir fırsat geçer. Farid’in Suriye’de hapiste yatan bir kardeşi olduğu ortaya çıkar. Bunun üzerine gizlice Suriye’ye sızan Sungurlar beklenmeyen gelişmeler yüzünden deşifre olurlar. 


Labels: , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.