Şefkat tepe 157. Bölüm izle 28 Haziran 2014 Küre tv Sezon Finali



Şefkat tepe 157. Bölüm Özeti:Sungurlar Kötü bi Çıkmazın İçine Girdiler Serdar Yüzbaşı Fariti Ellerinden Kaçırmadan Suriye'den Çıkmayı Başara Bileceklermidir. Merak Konusu Olacağı Gözüküyor?

Doktor Beja'nın Bir Hayin Olduğunu Hala Anlamış Deil Ve Bu Şekilde Gid gide Herşey Kötüye Gidiyor Bejan Doktorun Ailesini Rehin Alır Doktor Ailesini Bejan ın Elinden Kurtaracakmıdr?

Görüşülüşe Bakılırsa Bi Takas Gözüküyor Acaba Bejan Doktorun Ailesine Karşılık Fariti mi İsteyecek ? Gerçekten Merak konusu Olacağı Gözüküyor. ? 

Şefkat Tepe Sezon Finali Ne Zaman Olacak (2014)
Şefkat Tepe bitiyor mu önümüzdeki sezon devam edecek mi Şefkat Tepe Kordon Celil’den sonra ayakta tutunamadı seneye yok mu Şefkat Tepe önümüzdeki sezon devam edecek mi.
Şefkat Tepe Kordon Celil’in diziden ayrılmasından sonra ayakta duramıyor. Şefkat Tepe seneye yayınlanmayacak. Samanyolu TV ekranlarında 4. sezonuyla yayınlanan sevilen dizi “Şefkat Tepe” gelecek sezonda da devam edecek mi?
Yaklaşık 157 bölümdür ekranlarda yer alan Şefkat Tepe Cumartesi günleri oldukça iyi reytinglerle devam ediyor, hal böyle olunca dizinin yapımcıları ve kanal da devam kararı aldı.

Şefkat Tepe 28 Haziran Cumartesi akşamı 157. bölümüyle sezon finali yapacak ve gelecek sezon kaldığı yerden devam edecek. Şefkat Tepe 28 Haziran Cumartesi sezon finaliyle Samanyolu TV’de



Labels:



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.