Sungurlar 26. Bölüm izle Tek Parça 18 Nisan 2015 #Sungurlar

Sungurlar 26. Bölüm Özeti: Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 23. Bölüm’ünde neler olacak? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük Oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor.
Sungurlar 26. Bölüm izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle,Sungurlar 26. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 18 Nisan 2015 izle,Sungurlar 26. Bolum izle,Sungurlar Son Bölüm Tek Parça izle
Suriye örgütü Serdar ve Meryem’i ele geçirir. Serdar kafes şeklindeki cezaevine götürülür ve ağır işkenceler görür. Diğer Sungurlar’ı da yakalamak isteyen örgüt, Meryem’i serbest bırakarak sinsi bir oyun tezgahlar. Celil ve Doktor, Serdar’ı kurtarmak için harekete geçer ancak örgütün hazırladığı büyük tuzağın kurbanı olurlar. Serdar, Doktor ve Celil vahşice infaz edilmek üzeredir. Güven ve Şahmaran için her şey yolunda giderken, Sungurlar’ı kurtarmaya çalışan Meryem, babasından destek ister ancak umduğunu bulamaz ve büyük bir çaresizliğe sürüklenir.
Yeni bölümü büyük merakla beklenen Sungurlar, 28 Mart Cumartesi günü saat 20.50’de Samanyolu TV’de.
SUNGURLAR 26. BÖLÜM ÖZETİ Sungurlar’ın elinden kurtulan Şahmaran, Güven’le beraber intikam alma hazırlıklarına başlar. Bunun için Sungurlar’ın en zayıf noktaları hedef alınır ve saldırı için düğmeye basılır. Bu sırada kargaşa ortamını körüklemek isteyen Güven, haince bir plan ile ülkedeki iç savaş tehlikesinin fitilini ateşler. Serdar Komutan, büyük bir operasyon için derhal harekete geçerken Şahmaran’ın sinsi tuzaklarıyla ağır bir darbe alır. Nişanlanmaya hazırlanan Celil ise Dilan’ın gözü önünde vurulur. Bu olayla beraber ağır bir yara daha alan Sungurlar, Şahmaran’ın kuşatmasından çıkmak için büyük bir mücadele içine girer.
SUNGURLAR 26. BÖLÜM ÖZETİ Şahmaran’ın yakalanarak Türkiye’ye getirilmesi büyük bir iç savaş tehlikesine yol açar. Türkiye’nin farklı noktalarındaki örgüt üyeleri aldıkları eylem emirleriyle harekete geçmeye başlar. Serdar, örgüt üyelerinin yuvalandığı yeri tespit eder ancak bu sırada terör örgütünün içine sızan ve deşifre olan Celil için ölüm kararı verildiği haberi ulaşır.

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.