Sungurlar 28. Bölüm izle Tek Parça Yeni !! 2 Mayıs 2015 #Sungurlar


Sungurlar 28. Bölüm Özeti: Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 27. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük Oyunları son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi.Suriye örgütü Serdar ve Meryem’i ele geçirir. Serdar kafes şeklindeki cezaevine götürülür ve ağır işkenceler görür. Diğer Sungurlar’ı da yakalamak isteyen örgüt, Meryem’i serbest bırakarak sinsi bir oyun tezgahlar. 

Sungurlar 28. Bölüm izle,Sungurlar 28. Bölüm Full Hd izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle,Sungurlar 28. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar Son Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 28. Bolum izle

Celil ve Doktor, Serdar’ı kurtarmak için harekete geçer ancak örgütün hazırladığı büyük tuzağın kurbanı olurlar. Serdar, Doktor ve Celil vahşice infaz edilmek üzeredir. Güven ve Şahmaran için her şey yolunda giderken, Sungurlar’ı kurtarmaya çalışan Meryem, babasından destek ister ancak umduğunu bulamaz ve büyük bir çaresizliğe sürüklenir. Serdar Komutan ve ekibi, Şahmaran’ın düzenlediği operasyonlar sonucu etkin halde olan bombaları imha için harekete geçer. Ancak Sungurlar’ın fazla zamanı yoktur. Sungurlar’ın bu hamlesi karşısında Güven ve Şahmaran ise Sungurlar’a büyük bir operasyon düzenler.

Bu olayların yaşandığı sırada Topal ise Meryem’i Sungurlar’a düşman etmek için oyun hazırlar ve Meryem’i terör örgüt üyesi olan Şeyh Ahmet ailesinin yanına götürür.Bunların olduğu sırada Meryem gittiği örgüt üyesinini kendi ailesi Şeyh Ahmet’i ise babası zanneder. Serdar Komutan ise suçluları yakalamak için uğraşırken karşısında Meryem’i görünce neye uğradığını şaşırır.

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.