Sungurlar 4. Bölüm Full izle 15 Kasım 2014 Cumartesi


Sungurlar 2  bölüm tek parça ile ilgili video
Sungurlar 4. Bölüm Özeti:Sungurlar dizisinin 3. bölümünden sonra izleyiciler adeta dizinin 4. bölümüne odaklanmıştır demek kesinlikle doğru olacaktır. Adı değişen Şefkat Tepe dizisinin Sungurlar olmasıyla birlikte macera ve heyecan gittikçe artmaya da başladı.

 Son olayları ve gündemi takip ederek bölümlere devam eden Sungurlar dizisinin Dördüncü bölümü şu an merakla bekleniyor?

Sungurlar dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz resmi olarak yayınlanmamıştır. Sungurlar Tim Komutanı Yüzbaşı Serdar Mert ve ekibinin maceraları kaldığı yerden 4. bölümde de devam 

Sungurlar 4.Bölüm Fragmanı:Sungurlar komutanı Serdar Yüzbaşı, Suriye’de bir grup örgüt tarafından hapishanede işkence altında tutulur ve vahşice infaz edilmek istenir. Örgüt liderlerinden biri Serdar Komutan’a ölmeden önce Türkiye’nin başına gelecek kıyamet senaryosunun görüntülerini izletir. 

Bir anlamda Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun yeni haritası olarak hazırlanan senaryoyu gören Serdar Komutan dehşete düşer. İnfaz edilmek üzere olan Serdar Komutan’ın bu planı durdurmak için bulunduğu cehennemden kurtulması gerekir. 

Sungurlar 4. Bölüm Fragmanı,Sungurlar 4. Bölüm izle,Sungurlar 4. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Şefkat tepe izle,Sungurlar 4. Bölüm Full hd izle.

Labels: , , ,



3 Responses to "Sungurlar 4. Bölüm Full izle 15 Kasım 2014 Cumartesi"

  1. Adsız says:

    Bu Hafta Baya Aksiyonu Geçeceği Gözüküyor...

  2. Unknown says:

    Serdar Yüzbaşını Çok Seviyoruz Merakla Beklemekteyiz Sungurlar 4. Bölüm

  3. Nejat says:

    harbiden Fenaymış bu bölüm yaaa Helal Serdar yüzbaşına

Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.