Sungurlar 13. Bölüm Full Hd izle Tek Parça 17 Ocak 2015 #Sungurlar


Sungurlar 13. bölüm Özeti: Yep Yeni Bir Bölüm ile Yine Reytingleri Tavan Yapacağı Gözüküyor.Sungurlar 13. bölüm ile Bomba Gibi Patlamaya Devam Ediyor.izleyenleri Ekran Başına Kitlemeyi Başaran Dizi Sungurlar Yine izleyicisiyle 17 Ocak 2014'te Buluşmaya Devam Ediyor.


Başrollerini Mert Kılıç,Bora Karakul ve Mehmet Korhan Fırat’ın paylaştığı 5.sezonuna hazırlanan Şefkat Tepe’nin ismi değişti. Çekimlerine eskişehirde devam edilecek olan Şefkat Tepe dizisinin yeni adı ise ‘Sungurlar’ 

Sungurlar 13. Bölüm izle,Sungurlar 13. Bölüm Tek Parça izle,Sungurlar 13. Bölüm Full Hd izle,Sungurlar Son Bölüm izle,Sungurlar Yeni Bölüm izle,Sungurlar Yeni Sezon izle
 Sungurla 13. bölümün fragmanları ilk olarak 1 ay önce yayınlanmaya başlayan Sungurlar dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı Samanyolu TV tarafından duyurulmadı.
Bu sezona kadar Şefkat Tepe adıyla gösterilen fenomen dizi bundan böyle artık "Sungurlar" adında izleyicisiyle buluşacak. Şefkat Tepe  olarak değil, Sungurlar 13. Bölüm olarak STV ekranlarında yerini alıp 'start' diyecek. 
Kordon Celil’in diziden çıkmasının ardından Aslı ve Şahin’in durumu da seyirci tarafından merak ediliyor. Aslında Şefkat Tepe hayranları 17 Ocak 2015 cumartesi günü Sungurlar’ın yeni bölümünün yayınlanacağı yönünde çok umutluydu fakat STV, Şefkat Tepe’nin 13 ile 14. bölümlerinin tekrarını vererek seyircileri hüsrana uğrattı.
SERDAR KOMUTAN NASIL KURTULACAK?
Sungurlar'ın 13. bölüm fragmanından da anlaşılacağı üzere, Sungurlar Timi'nin komutanı yüzü maskeli kişiler tarafından kaçırılmış ve suriye'de ücra bir köyde infaz edilmek üzeredir. Bu sırada ise hem havadan hem de karadan onu kurtamaya gelen ekip tarafından gözlenmektedir. SerdarKomutan sözlerine "Dünyanın bütün şeytanları bir araya gelse Allah’ın izni ile bizi yolumuzdan alıkoyamaz!" diye son verir.
Sungurlar 13. bölüm fragmanı:

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.