Sungurlar 23. Bölüm izle Tek Parça Son bölüm 28 Mart 2015 #sungurlar



Şefkat tepe 159. BolumSungurlar 23. Bölüm Tek Parça  izle,Sungurlar 23. Bölüm Full Hd izle,Sungurlar 23. Bölüm Full Hd seyret,Sungurlar son bölüm izle,Sungurlar 23. Bölüm izle


Sungurlar 23.Bölüm Özeti: Aslı En Sonunda Gerçekleri Örendi Ve Beja nın Onun Öz Kız Kardeşi Olduğunu Anladı Fakat Bu gerçek Onu Sungurlar Ekibinden Atılmasına Sebep oldu Aslı Öz Ailesine Kavuşma Sevinciyle Doluyken Bir Yandan Da Sungurlar Ekibinden Atılmanın Üzüntüsüyle Kahroluyordu.

Fakat Gerçekleri Örenmesi Biraz Geç Oldu Ama Gene De Annesini Görme Merakı Onu Yenmişti. Aslı Öz Annesinin Kudus Ordusuna Çalışan Bi Komutan Oldunu Örenince Bütün Gerçek Ler Ortaya Çıktı Bunu Öğrenen Aslı Nasıl Bi Hata Yaptını Farketti Ve bir An Önce Sungurlar Ekibine Yapılan Tuzağı Bozmaya Çalışıyordu.

Lakin işi Aslının Annesi Aslının Bir Hata Yapmasından Korktuğu için Aslının Başına 2 Adam Dikti Ama Ne Olursa Olsun Aslı Kardeşi Beja'na Yardım Ettiği İçin Kardeşide Ona :Yardım Etti Ve Annesinin Başlarına Diktiği İki Adamı Etkisiz Hale Getirip Annesinin Elinde ki Bamba Uzaktan Kumandasını annesinin Elinden Aldı Ve Serdar Komutana Bağrarark Yapılan Tuzağı işaret etti.

Aslının Annesi Aslının Hata Yapmaması İçin Kızına sıktı Fakat Aslının Elindeki Kumanda Yere Düşünce Patladı.

Sungurlar 23.Bölüm Fragmanı: Sungurlar Ekibi O Patlamadan Sağ ÇıkabilecekLermidir? .Acaba Aslı O bomba Patlamalarından Sağ Çıkabilecekmidir? Sungurlar tekrar Aslıya Kapılarını Açacakmıdır? Bejan la Aslı Hayatlarına Devam Edebileceklermidir ? Gerçekten Büyük Merak Konusu Olacağı ;Gözüküyor?


                                           BİZLERİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.